Home-copy2

SpaceRockIT

IT Festival under The Milkyway

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds


Wat gaan we doen?

Het eerste echte IT-congres op een echt festival terrein waar IT en muziek op 1 plek samenkomen! Met fantastische workshops waar je leert door te doen, deel jouw ervaring en ontdek nieuwe talenten.

Het doel is om op een creatieve manier kennis te vergaren op IT-gebied, plezier te maken en te genieten van live muziek. Het festival vindt plaats op een echt openlucht festival terrein in de stijl van Lowlands, Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en de Parade. Uiteraard ietsje kleiner maar met dezelfde sfeer en omgeving op een prachtige plek tussen Arnhem en Nijmegen.

En in dezelfde sfeer gaan we, naast muziek, genieten van presentaties en workshops, waarbij ‘kennen en kunnen’ de primaire doelen zijn. Dus geen saaie presentaties, maar interactieve sessies over coding, testing, hacking (live workshop), Machine learning, AI, agile en design. Onder het genot van gratis eten, snacks en drinken. En natuurlijk met rockende rock bands, housende dj’s en trippende tributes!

Dus ben jij een ITer en houd je van festivals, kom dan naar SpaceRockIT festival. Alleen, samen met vrienden of met jouw collega’s. 

10.00 “Roads? Where we’re going, we don’t need roads.” 

Opening the gates and countdown to launch.

10:30 “May the Force be with you”.

Launching the SpaceRockIT with keynote

11:15 “Try not. Do or do not. There is no try.”

Parallel Workshops, sessions, presentations including lunch

14:30 “For you to relax is all that is needed.”

Break with drinks and snacks

15:15 “Difficult to see; always in motion is the future.”

Parallel Workshops, sessions, presentations

16:15 “Houston, we have a party!”  

Celibrating the succes of the first stage of the festival with drinks

17:00 “Beam me up, Scotty!”  

Second stage of the SpaceRockIT is launched at warp speed guided by SPACE GIANTS. Live gigs performed under the Milky Way on several stages and venues by Rock bands, House DJ’s and sing-a-long song performers.

 0.30 “The Eagle has landed.”

Mission complete! Closure of the festival


Mission Heroes

Sander Hoogendoorn

Doorgewinterd in (beyond) agile, continuous delivery, (geen) planning, software architectuur, microservices, mooie code schrijven en nog veel meer…

Wim Kees Janssen

Oprichter van Syntho, een startup die de tech-industrie disrupt met software voor AI-gegenereerde synthetische data. Winnaar van de prestigieuze Philips Innovation Award.

Rob Geurden

Een self-employed softwareontwikkelaar met een passie voor het creëren van elegante softwareoplossingen. Mijn liefde voor computers begon toen mijn ouders een Commodore 64 kochten.

Bart Knaack

Hij is een groot voorstander van Agile en Gamification. Spreker op internationale congressen, universiteiten en hogescholen.

Patrick van Enkhuijzen

Een positieve en energieke Servant Leader, Agile Coach en Agile tester. Helpen van andere mensen  om het beste uit zichzelf te halen door hen te ondersteunen in hun behoeften, is voor hem vanzelfsprekend.

Eric de Maar

CEO van Dimaros, een allround innovator en technisch evangelist, meestal werkzaam als softwarearchitect, producteigenaar en/of hoofdontwikkelaar.

Sine Nomine

Hacker

Iris Pinkster

Testadviseur en heeft sinds 1996 ervaring met testen en testmanagement. Ze spreekt vaak op (inter)nationale congressen.

Thomas Janssen

Bekend van zijn YouTube kanaal “Tom’s Tech Academy” waar hij je meeneemt in de wereld van Robotic Process Automation, Python en Machine Learning. Most Valuable Professional UiPath 2022.

Ingmar Vis

Brandweerman en product owner bij ABN AMRO. Is een techneut die iets doet met secure coding, build breakers en pipelines. In willekeurige volgorde.

Chloë Burger

Succesvol in het organiseren (inter)nationale (test) projecten door bruggenbouwen, samenwerking, pragmatiek en verbetering o.a. voor Ahold Delhaize

Bob van de Burgt

De eerste persoon ooit in Nederland die is afgestudeerd op het onderwerp softwaretesten. Grote bijdrage geleverd aan de internationale test community

 

 

Rob van Geloven

Met bijna twintig jaar ervaring in softwareontwikkeling heb ik vele rollen vervuld, van hardcore Ops tot CTO en alles daartussenin.

Martin Gijsen

Als onafhankelijke ‘automation in testing’ strateeg adviseer ik over effectieve en duurzame automatisering in testen (ook wel geautomatiseerd testen genoemd) en help ik bij het implementeren van die strategie.

Rob van Steenbergen

Ik ben ook wereldkampioen softwaretesten sinds 2016, omdat er sinds 2016 geen wereldkampioenschap wedstrijd meer is geweest, maar dat is oké.

Bram van den Berg

Naast drummer zijn van U2, is naamgenoot Bram ook een positieve en energieke software tester, 25 jaar in het vak, 2 jaar bij De Agile Testers waarbij de rol van trainer meer en meer wordt ingevuld.

Frank Stolker

Een allround IT-er die in staat is om mensen op een creatieve manier te boeien en mee te nemen in zijn verhaal.


Mission Support

(previous gigs; new line available soon!)


Mission Sponsors

Ik wil er in 2024 graag bij zijn!

Door jouw naam en email achter te laten weten wij of jij er 2024 bij wil zijn. Wanneer er dan nieuws is over het SpaceRockIT 2024, dan krijg jij dat als eerste te weten. Natuurlijk zijn hier geen verplichtingen aan verbonden!