Zelf een sessie organiseren?

Dan ben je van harte welkom om jouw ideeën met ons te delen om dit gave festival nog leuker te maken.

De inhoud van jouw sessie moet sterke raakvlakken hebben met IT. Gelukkig is dat vrij breed en we streven ernaar om sessies te organiseren die ook in dit brede vakgebied vallen. Je kan denken aan sessies over hard skills zoals coderen, testen, werkwijzen en best practices of human skills sessies met communicatie, creativiteit, leadership, etc. als mogelijke onderwerpen.

Zoals eerder genoemd worden de kennis sessies in een festival omgeving uitgevoerd. We streven er daarom naar dat de sessies op een manier worden uitgevoerd die recht aan het festival gevoel. Dat betekent niet de recht-toe-recht-aan presentaties die we veel tijdens “normale” congressen zien, maar sessies die het publiek uitdagen en waarbij de spreker echt het contact zoekt met het publiek. Daarbij mag gebruik worden gemaakt alle faciliteiten die je nodig denkt te hebben, bijvoorbeeld devices zoals laptops/ telefoons/ tablets (er wordt een sterkt Wifi netwerk aangelegd) of van traditionele middelen zoals stiften/ papier/ verf.

We gaan uit van sessies tussen een half uur en 2 uur. En mocht je jouw sessie meerdere keren willen uitvoeren, dan kan dat ook.

Mocht je een sessie willen houden, wat hebben wij van je nodig?

Dat is eigenlijk best een kort lijstje. We denken aan:

  • Een wervende beschrijving van jouw sessie. Uiteraard denken we graag mee.

  • Voor wie is het bestemd? (Te denken aan ervaring, vakgebied, etc.)

  • Hoeveel deelnemers kan jij in de sessie handelen?  (Een workshop met veel interactie en ondersteuning of een sessie met vraag en antwoord vergen verschillende inspanning van een sessie lead. Daarnaast is het belangrijk om de juiste venue te kiezen m.b.t. ruimte.  Vandaar deze vraag)

  • Welke faciliteiten verwacht jij nodig te hebben? (Wij kunnen veel regelen en misschien is het ook prettig voor de deelnemers mochten zij gebruik willen maken van eigen spullen)

Waarom is het leuk om hier aan mee te doen?

Natuurlijk kost het tijd en energie je als een sessie wil verzorgen bij SpaceRock-IT festival. En dat hebben wij ook. En wij gaan met volle energie dit unieke experiment tot een succes maken. Maar wat gaat je jou brengen?

  1. Veel plezier

  1. Deelname aan een uniek evenement

  1. Onderzoek of deze manier voor jou werkt

  1. Exposure voor andere evenementen

  1. Lekker los gaan bij de optredens

Als je mee wil doen, laat het dan op de volgende manier weten:

Stuur een mailtje, berichtje, telefoontje of voicemail naar de volgende adressen/ nummers:

Email: Sprekers@spacerockitfestival.nl

Whatsapp/ telefoon: +31 6 4640 7026